Manden Bag           Produkter            Tilbud  

MANDEN BAG NIELS RAMBERG BORDTENNISARTIKLER

Niels Ramberg vandt sit første DM i drengesingle i 1960 med et pimplegummibat. I 1961 bragte han loopet til Danmark og debuterede på seniorlandsholdet i 1962, hvor han stoppede sin landsholdskarriere i 1977 efter at have spillet 177 landskampe for Danmark. NIELS RAMBERG HAR I 2022 UDGIVET EN BOG OM INTERNATIONAL BORDTENNIS.
Ramberg har spillet 25 år i tysk bordtennis og nu fortsættes der med Veteranbordtennis. Niels Ramberg har i alt vundet 98 Danmarksmesterskaber hvilket formentlig er rekord, heraf 5 i herresingle.
Internationalt har Niels Ramberg vundet flere Nordeuropæiske, 6 Europamesterskaber , 1 Verdensmesterskab i veterandouble med Claus Pedersen og endelig VM i 70+ i single i 2016 og i 75+ i single i 2023 i Oman. Niels Ramberg har i alt 31 EM/VM-veteran-medaljer, vist nok flere end nogen anden i verden
Efter det første Pimplegummibat spillede Niels Ramberg kortvarigt med Soft eller korte knopper inden det naturlige skifte til Backside, der muliggjorde loopet. 
Midt i Landsholdskarrieren blev Niels tilbudt at forhandle Bordtennisartikler. Efter tilbud fra mange forskellige mærker valgte han dog at koncentrere sig om det tyske mærke Tibhar, der har et bredt sortiment inden for bat og belægninger såvel som beklædning og borde m.m.
Tibhar’s frontfigur i snart 20 år har været Vladimir Samsonov fra Hviderusland, der i hele perioden har været en del af verdenseliten med blandt andet 3 Europamesterskaber i Herresingle. Mange af Tibhar’s produkter bærer derfor navnet Samsonov.
De nyeste skud på Tibhar-stammen er brødrene Felix- og Alexis Lebrun samt samt Europaetteren, Darko Jorgic. Niels Ramberg har sammen med flere andre Europæiske topspillere, blandt andre altså Vladimir Samsonov, været testpilot af de nye battræ og gummibelægninger fra Tibhar, hvorfor Niels kan tilbyde en meget præcis rådgivning til spillere og klubber ift. valg af produkter i den jungle af muligheder der efterhånden er opstået.