Manden Bag           Produkter            Tilbud  

MANDEN BAG NIELS RAMBERG BORDTENNISARTIKLER

Niels Ramberg vandt sit første DM i drengesingle i 1960 med et pimplegummibat. I 1961 bragte han loopet til Danmark og debuterede på seniorlandsholdet i 1962, hvor han stoppede sin landsholdskarriere i 1977 efter at have spillet 177 landskampe for Danmark.
Derefter fulgte 25 år i tysk bordtennis og nu fortsættes der med Veteranbordtennis. Niels Ramberg har i alt vundet 95 Danmarksmesterskaber hvilket formentlig er rekord, og heraf er 5 i herresingle.
Internationalt har Niels Ramberg vundet flere Nordeuropæiske, 4 Europamesterskaber , 1 Verdensmesterskab i veterandouble med Claus Pedersen og endelig VM i 70+ i single i 2016.
Efter det første Pimplegummibat spillede Nielse Ramberg kortvarigt med Soft eller korte knopper inden det naturlige skifte til Backside. I de første år var det mærket Yasaka fra Stiga, men senere skiftede han til Butterfly Sriver.
Midt i Landsholdskarrieren blev Niels tilbudt at forhandle Imperial Bordtennisartikler, der blandt andet førte Butterfly som Niels selv spillede med. Efter tilbud fra mange forskellige mærker valgte han dog at koncentrere sig på det tyske mærke Tibhar, der har et bredt sortiment inden for bat og belægninger såvel som beklædning og borde m.m.
Tibhar’s frontfigur i snart 20 år har været Vladimir Samsonov fra Hviderusland, der i hele perioden har været en del af verdenseliten med blandt andet 3 Europamesterskaber i Herresingle. Mange af Tibhar’s produkter bærer derfor navnet Samsonov.
Niels Ramberg har sammen med flere andre Europæiske topspillere, blandt andre altså Vladimir Samsonov, været testpilot af de nye battræ og gummibelægninger fra Tibhar, hvorfor Niels kan tilbyde en meget præcis rådgivning til spillere og klubber ift. valg af produkter i den jungle af muligheder der efterhånden er opstået.