SKAL DU SÆLGE BOLIG?

Hos advokat Niels Ramberg har vi stor erfaring med bolighandel. Vi er certificeret af Danske Boligadvokater og beskæftiger os med rådgivning i forbindelse med både køb og salg af fast ejendom. Vi er desuden særskilt registreret og forsikret som ejendomsformidler.
Vi bruger samme autoriserede boligprogram til at udarbejde salgsopstillinger og købsaftaler, som de fleste større ejendomsmæglere, og vi markedsfører ejendommen på de store internetportaler,www.boligsiden.dk,boliga.dk. m.fl. med samme synlighed som større kæder.
Udbudsprisen fastsættes efter en analyse af faktiske salgspriser samt udbudspriser på andre tilsvarende ejendomme i området efter en forhandling med sælger.
Over 90% af alle handler kommer i stand via internetannoncering.
Vi fremsender salgsopstilling, tilstandsrapport,el-eftersyn, energimærke samt ejendommens øvrige dokumenter til interesserede købere, og besvarer forespørgsler.
Udgifter til fremskaffelse af  nødvendige dokumenter og udgift til,fx.tilstandsrapport m.m.administratorbesvarelser,tinglysningsafgifter ol.betales ud over det anførte honorar.
Vi har samarbejde med en professionel fotograf, der tillige udarbejder situationsplan.
Vi er absolut konkurrencedygtige på prisen.Men da der er stor forskel på det arbejde,der kræves ,afhængig om det er en villa,en ubebygget grund en andelsbolig tilbyder vi et gratis formøde,hvor vi vil give et tilbud, når opgaven kendes.
Såfremt sælger selv ønsker at fremvise ejendommen, eller såfremt en køber allerede haves,kan særskilt aftale om papirarbejdet indgåes.

Persondataforordningen

Den 25. maj 2018 trådte den nye persondataforordning (GDPR) i kraft i hele EU.
GDPR er indført for at regulere hvordan virksomheder opbevarer og bruger data og kræver større åbenhed om dette. Vores vision er at skabe transparens og vi har altid taget klienters data alvorligt.
Mange klienter skal derfor fra den 25. maj 2018 underskrive en erklæring om hvilke data vi har på dem og hvordan vi konkret vil anvende dem.