Skal du sælge bolig?

Hos advokat Niels Ramberg har vi stor erfaring med bolighandel. Vi er certificeret af Danske Boligadvokater og beskæftiger os med rådgivning i forbindelse med både køb og salg af fast ejendom.

Hvorfor vælge os fremfor en traditionel ejendomsmægler?


Hos os sætter vi kommunikation og kvalitet i højsæde. Vi tror, at du som sælger kender din bolig allerbedst, og i

langt de fleste tilfælde trives sælger med selv at vise sin bolig frem. Hvis man ikke har tid eller lyst til selv at vise sin bolig frem, sørger vi dog også gerne for dette.
Vi har løbende kontakt med sælger både i forbindelse med fremvisninger, men også i forhold til hvilke tilbagemeldinger potentielle købere kommer med, samt hvor mange henvendelser vi har på ejendommen.
Vi tror på, at med ærlighed kommer man længst - også når det gælder salg af bolig. Det at købe fast ejendom er en stor og dyr investering, og derfor bør der også være tillid mellem køber og sælger samt de personer, der repræsenterer dem.

Hvad får du så for dine penge?


Vi besigtiger din bolig og gennemgår den sammen med dig. Vi tilkendegiver, hvad vi mener, salgsprisen skal være, som så fastlægges sammen med sælger.
Vi fotograferer ejendommen og udbyder den til salg på nettet. Boligen bliver præsenteret på alle gængse søgemaskiner herunder Boligsiden.dk og Boliga.dk.
Såfremt I ønsker det, opretter vi annoncer i dagspressen og lokalaviser.
Vi bruger et autoriseret boligprogram til at udarbejde salgsopstilling og købsaftaler.
Vi fremsender salgsopstillinger samt tilstandsrapport og energimærke til interesserede købere.
Hvis sælger ønsker det, fremviser vi boligen. Vi kommer i ordentlig tid til fremvisningen og har altid set boligen inden og kender den, så vi kan besvare eventuelle spørgsmål fra interesserede købere.

Hvad koster det?


Prisen vil altid afhænge af, hvor stort et arbejde vi har med at sælge ejendommen, men vi fastlægger naturligvis en pris, når aftalen om salget indgås, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser.
Typisk vil vores salær være kr. 35.000,- inkl. moms, men eksklusiv positive udgifter, hvis ejendommen bliver solgt inden for de første 2 mdr. Såfremt formidlingsaftalen fortsætter udover 2 mdr., vil der skulle betales kr. 1.800,- pr. løbende måned for det merarbejde, vi har med salget.
Hvis sælger ønsker, at vi fremviser boligen, tager vi kr. 625,- pr. fremvisning. Dette gælder også afholdelse af Åbent Hus arrangementer. Hvis ejendommen er beliggende uden for Lyngby-Taarbæk, Rudersdal eller Gentofte kommuner, fremvises ejendommen kun efter særskilt aftale.
Hvis ejendommen ikke er solgt inden formidlingsaftalen udløber, og sælger ikke længere ønsker at benytte sig af os, er det alene de positivt afholdte udgifter, der skal betales. Med dette menes eksempelvis, internetannoncering (kr. 2.500,-), fremvisninger, annoncering i dagspressen, udgift til tilstandsrapporter og energimærkninger mv.

Klagevejledning

Ønsker du at læse mere om dette emne - Tryk her