SKAL DU KØBE BOLIG?

Hos advokat Niels Ramberg har vi stor erfaring med at rådgive købere af ejerboliger.
Der kan være stor forskel på de enkelte handler, villaer, ejerlejlighedshandler, ideelle anparter, projektkøb. Salgsoplægget er udformet af sælgers repræsentant og bærer præg heraf i større eller mindre omfang, og min opgave er at sikre dine rettigheder som køber, hvor der er modsat rettede interesser.
Hvis du vil underskrive købsaftalen inden min gennemgang, så sørg for at købsaftalen er betinget af min godkendelse af handlen i sin helhed. Så får jeg typisk 3-5 hverdages frist, hvor jeg kan nægte at godkende handlen. Benyttelse af advokatforbeholdet er gratis i modsætning til den lovpligtige fortrydelsesret på 6 hverdage, som koster 1% af købesummen at benytte.

Pris fra kr.6.000 inkl.moms, no deal no bill.
Hos os får du en grundig gennemgang af alle handlens dokumenter, vi holder et møde med dig hvor vi gennemgår papirerne og rådgiver om finansiering.
Herefter vil vi sørge for alle nødvendige papirer bliver udarbejdet, at skødet bliver tinglyst og at der bliver lavet en refusionsopgørelse.
Du kan derfor trygt lade os varetage din bolighandel.
Du får mest ud af vores bistand, når du henvender dig til os, inden du underskriver noget.
Vi modtager ingen provision fra fx kreditforeninger eller forsikringsselskaber og kan derfor yde en uafhængig rådgivning med dine interesser i centrum.